Categorieën 


Horeca vaatwasser kopen ?


Een horeca vaatwasser moet aan andere eisen voldoen als een standaard vaatwasser. Bij een horeca vaatwasser is het van belang dat deze zeer snel een cyclus kan draaien deze wordt namelijk veel intensiever gebruikt als de vaatwasser bij u thuis. Een horeca vaatwasser is ook gebouwd om meerdere malen per dag te draaien. Voor ieder budget hebben wij een horeca vaatwasser. Ga je voor de absolute top dan adviseren wij u een Hobart machine deze kwalitatief hoogwaardige horeca vaatwassers staan al jaren bekend om zijn robuuste kwaliteit en duurzaamheid. Maar ook merken als Diamond en Mastro zijn niet onbesproken u kunt het beste contact opnemen met onze klantenservice voor een vrijblijvend advies. Heeft u een zeer grote keuken dan is de doorschuif horeca vaatwasser de ideale oplossing aan deze horeca vaatwasser kunnen handige tafels worden gekoppeld zodat de glazen/borden direct in bakken geplaatst kunnen worden zo kunt u zeer efficient uw vuile vaat verwerken. Kortom voor ieder wat wils bij Vaatwassercenter.

In een professionele keuken is het belangrijk dat de apparatuur waarmee u eten bereidt van goede kwaliteit is. U wilt uw gasten het beste van het beste voorzetten en dit wordt mede mogelijk gemaakt door hoogwaardige fornuizen, ovens die doen wat ze beloven en grills waar u van op aan kunt. Maar onderschat ook apparatuur die niet direct gebruikt wordt om voedsel te bereiden niet. Zo is het belangrijk om goede koelsystemen in uw horecazaak te hebben, zodat u altijd met verse producten werkt. Daarnaast is het ook zaak dat de vieze borden die de keuken in komen weer vakkundig schoongemaakt worden, zodat ze weer uitgeserveerd kunnen worden met een mooi gerechtje erop. Om dit op een snelle en hygienische manier te bewerkstellen, is het van belang dat u een professionele vaatwasser in uw horecakeuken heeft staan. Vaatwassercenter.nl is een echte specialist op het gebied van vaatwassers voor de professionele keuken en biedt ontzettend veel keuze.

De voordelen van een professionele vaatwasser 
Ga voor een vaatwasser waar u geen omkijken meer naar heeft, en kies voor het gemak van schoon servies waar u zelf amper iets voor hoeft te doen. In tegenstelling tot de vaatwassers die we allemaal kennen en die minstens een half uur doen over een wasbeurt, zijn horeca vaatwassers ontzettend snel. Ze wassen uw servies op hoge temperaturen waardoor het heel weinig tijd kost, een cyclus hoeft maar 150 seconden te duren. Hierdoor kunt u grote hoeveelheden vieze borden in weinig tijd verwerken en is de afwas in een mum van tijd als sneeuw voor de zon verdwenen.


Een vaatwasser voor glaswerk
Voor glaswerk verkopen we speciale vaatwassers. Glazen krijgen snel een lelijke doffe waas wanneer ze met ander servies samen in de vaatwasser worden gestopt. Met een speciale glazen vaatwasser heeft u hier geen last van en komen uw glazen blinkend uit de machine. Geef uw restaurant een luxueuse uitstraling met zelfs glaswerk dat er perfect uitziet. 


Een vaatwasser voor pannen
Voor uw pannen en potten kunt u voor een speciale vaatwasser voor pannen kiezen. Deze zorgt er voor dat uw vieze pannen weer brandschoon worden. Ook als er wat aangekoekte resten in zitten of ander hardnekkig vuil, een vaatwasser speciaal gemaakt om pannen te wassen draait zijn hand daar niet voor om en wast ze tot ze weer blinken.


Verschillende opties
Als u meteen helemaal compleet wilt zijn, kunt u ook kiezen voor een vaatwasmachine annex doorschuiver. Hier zit een systeem aan vast waarmee u de borden voor kunt spullen, voordat ze in de vaatwasser gaan. Er zit een rek bij waar u de borden vervolgens op kunt zetten

Vele horecavaatwassers hoeft u zelf nooit te reinigen, deze zijn zelfreinigend, dit bespaart u veel tijd die u vast beter kunt besteden. De meeste vaatwassers zijn voorzien van roestvrijstaal en hebben wanden die goed isoleren, hierdoor maakt de vaatwasser weinig geluid. Veel vaatwassers zijn voorzien van ingebouwde doseerpompen. Hierdoor hoeft u niet bij elke wasbeurt wasmiddel en glansspoelmiddel toe te voegen, wat natuurlijk een groot voordeel is, want in een horecakeuken is er vaak al genoeg te doen. Kies voor een vaatwasser met een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel en u zet deze gemakkelijk aan en weer uit.

Kijk voor de aanschaf van een vaatwasser voor uw horecagelegenheid eens rond op de webshop vaatwassercenter.nl. U vindt hier hoogwaardige vaatwasmachines in allerlei soorten en maten, we hebben een ruim assortiment en vast ook precies datgene waar u naar op zoek bent. We bieden verschillende merken en verschillende prijsklasses aan, kies iets wat aansluit bij uw keuken profiteer van het gemak van een snelle en betrouwbare vaatwasser.